Vraag vrijblijvend u W & R vloerverwarming offerte aan.

 

Bepaal de oppervlakte waar U de vloerverwarming gelegd wilt hebben in vierkante meters

(laat keukenblokken en dergelijke, waar geen vloerverwarming onder komt, buiten beschouwing).

Bepaal of U de vloerverwarming als hoofdverwarming of als bijverwarming wilt hebben.

Bepaal of U de vloer wilt isoleren, dit is niet noodzakelijk, maar wel aan te raden, daar de vloer dan niet alleen extra geļsoleerd is, echter ook zwevend komt te liggen, uw vloer wordt daardoor minder gevoelig voor scheurtjes. Ook hoeft uw vloerverwarming niet meer de onderliggende betonvloer op te warmen, hetgeen het systeem een stuk sneller maakt.

Bepaal in geval van bijverwarming of U thermostaat kranen op de resterende radiatoren wilt.

Bepaal of U een veerbelaste by-pass nodig hebt. Alleen noodzakelijk als de CV installatie op alle radiatoren thermostaat kranen heeft, welke door toeval allen gelijktijdig gesloten kunnen staan, met als gevolg dat het ketelwater niet kan circuleren terwijl de pomp van de ketel wel blijft draaien. Uw ketel zou dan in de pendelstand kunnen springen. Dit is levensduurverkortend voor uw ketel. De by-pass zorgt ervoor dat circulatie altijd mogelijk blijft indien nodig.

Bepaal of U wel of geen stadsverwarming hebt. Bepaal daar waar U de verdeler wil hangen, of er CV leidingen in de buurt zitten. Zo ja dan kunt u dit met de monteur bespreken. Komt de unit verder dan 1½ meter, dan berekenen wij hier een meerprijs per meter voor.
 
Bepaal of er radiatoren en leidingwerk verwijderd moeten worden. Met deze prijzen kunt u snel een idee krijgen van de kosten die u heeft wanneer u voor vloerverwarming op waterbasis kiest. Voor de montage op krimpnetten dient uw afwerkvloer te zijn verwijderd. De onderlinge hart afstand van de slang is 20 cm, 15 cm of 10 cm. Dit is aangegeven met h.o.h. (hart op hart).

20 cm is normaal gesproken een bijverwarming.         (Uw radiatoren dienen te blijven hangen)

15 cm is een uitgebreide bijverwarming          (Er zou best 1 of 2 radiatoren mogen vervallen)

10 cm is hoofdverwarming           (Alle radiatoren mogen worden verwijderd)
 

Zoals U kan zien, betaald U feitelijk voor het aantal groepen dat U nodig heeft. Bepaal de hart afstand van uw keuze en bepaal dan in de tabel de oppervlakte. U kunt dan aflezen het aantal groepen dat U nodig heeft.
 

Een badkamer lossen wij op met een zo gehete RTL groep. Dit is een vloerverwarming zonder verdeler, maar met een RTL- retourbegrenzer. Met deze speciale thermosstatische kraan kunt u de watertemperatuur in uw badkamer groep naar eigen voorkeur instellen. Hoofdverwarming tot en met 6 vierkante meter, bijverwarming tot en met 8 vierkante meter. Als de vloer groter is als 8 vierkante meter.  Een RTL groep wordt compleet gemonteerd. Prijs in overleg.

W&R
Duurzaam en Ecologisch verwarmen